Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

VİŞNELİ MİFLÖY TATLISI

Etiketler:

mifloy

MALZEMELERİ:1 paket milföy hamuru
tarifine göre hazırlanmış vanilyalı puding(daha koyu kıvam elde edbilmek için sütünü tariften biraz az koyun )
2,5 su bardağı vişne suyu
2 yemek kaşığı nişasta
3-4 yemek kaşığı şeker
YAPILIŞI:milföy hamurlarını ortadan ikiye kesin fırında hafifi pembeleşene kadar kızartın üzerine vanilyalı puding sürün diğer parça hamuru üzerine koyun onunda üstüne hazırladığınız vişneli sosu sürün yani iki kat arasında vanilyalı puding üzerinde vişneli sosdan olucak şekilde bütün milföy hamurlarına aynı işlemi yapın afiyet olsun
vişneli sosun hazırlanışı;vişne suyunu nişastayı ve şekeri karıştırıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin kapatmadan önce vişne taneleri ilave edin. Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye