Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

Tahıllı Penne

Malzemeler
100 gr tahıllı penne makarna, 50 gr küçük domates, 10 gr fesleğen, 2 diş sarımsak, 30 gr taze fasulye, 40 gr enginar, 40 gr havuç, 30 gr kabak, 100 gr keçi peyniri, 20 gr zeytinyağı, tuz, karabiber
Hazırlanışı
Zeytinyağını tavada ısıtın. Üzerine ilave ettiğiniz 2 diş sarımsağı, orta ateşte 2 dakika pişirdikten sonra, geri alın. Yağa ince ince kıydığınız fesleğenleri ekleyin. Fesleğenlerin üzerine domatesleri ilave edin. Daha önceden haşlamış olduğunuz fasulye ve enginarı, domatesli sosla harmanlayın. Diğer bir tencerede makarnayı pişirip sosla karıştırın. Ateşten tavayı kaldırdığınız anda rokayı, tuzu ve biberi katın. Malzemeler karıştırıp tabağa boşaltın. Üzerine keçi peyniri dilimleri serpiştirin.
Kalori: 487 Yağ: 23 gr Karbonhidrat: 61 gr Protein: 13 gr

Bu Tarifde Saçlara Parlaklık Veriyor
0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye