Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

Dalyan Köfte


  1. 750 gr kıyma
  2. 1/4 ekmek içi
  3. 1 orta boy soğan
  4. Kimyon
  5. Karabiber
  6. Tuz
  7. 3 Pişmiş yumurta
  8. 1 Havuç
  9. 3 patates
3 Adet yumurtayı haşlayınız

Tarifin Hazırlanışı
  1. Soğanı rendeleyin, kıyma, ekmek içi ve baharatlar ile birlikte harcınızı hazırlayın.

  2. Uygun bir tepsi içine alüminyum folyo yada yağlı kağıt sererek harcınızı bunun içine döşeyin.

  3. İçine yumurtalarınızı ve havucunuzu yerleştirin. Rulo şeklinde kaparatak tersini çevirin.

  4. Patateslerinizi de kesip yanına koyun ve 2-3 bardak su ekleyerek 200 derecelik fırında pişirin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye