Gerekli Malzemeler : | |
Bir tencerede eti suyunu sıcak olarak bekletin. Pideyi kareler halinde doğrayın. 2 kaşık margarini tencerede eritin. Yağ kızarınca, etleri içine alıp kavurun. Kısık ateşte 15-20 dk. kavurun. Sıcak et suyuna 1 kaşık margarin içine ilave ederek karıştırın. Pidelerin bir bölümünü bu sıcak etli suyun içine batırıp bir tepsiye dizin. Üzerine etleri koyup, kalan pideleri de aynı şekilde ıslatarak etlerin üzerine yerleştirin. Kalan margarinin 4 kaşık margarinin 2 kaşığını eritip pidelerin üstüne dökün. Diğer 2 kaşık margarine de salçayı ekleyerek kızartın. Kebabın üzerine yoğurdu döküp onun üstüne de salçalı yağımızı dökerek servis yapın. AFİYET OLSUN |
Yorum Gönder