Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

Kremali, mantarli eriste üzerinde tavukgögsü


Malzemeler: Eriste icin: 250 gr. eriste 1 paket krema (Schlagsahne) bir kac tane taze mantar tuz, su, biraz siviyagi Tavukgögsü icin: 2 dilim tavuk gögsü 1 yumurta biraz un tuz, karabiber, siviyagi Öncelikle tavukgögüslerini küp küp keselim ve önce bir tabagin icine kirdigimiz ve tuz ve karabiber ekledigimiz yumurtaya bulayalim bir tabaga alalim daha sonra üzerine bir tepeleme yemek kasigi un ekleyip karistiralim ve bir kenara alalim. Bir tencerenin icine biraz siviyagi ekleyip dogradigimiz mantarlari icinde kavuralim daha sonra mantarlarin üzerine bir miktar su ekleyip eristeleri suyu iyice cekene kadar pisirelim (suyu az koyacaksiniz süzmemek icin). Suyunu tamamen ceken eristelerin üzerine bir paket kremayi ekleyip bir kac dakika daha kaynatin. Bu arada kizgin siviyagda hazirlamis oldugumuz tavukgögüslerini kizartalim ve pismis olan eristelerin üzerinde servise sunalim.
0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye