Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

AĞVA / Karadeniz'in en güzel 10 kasabası


Ağva... İstanbul'un yanı başında, doğanın bütün hünerlerini sergilediği bir yeryüzü cenneti... Ağva, yemyeşil bir ormana yaslanmış, masmavi bir denize yüzünü dönmüş, iki nehir arasında kalmış bir doğa harikası....

Ağva, dört mevsim boyunca şehrin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor. Çok kısa bir yolculuk sonunda Ağva 'da bambaşka bir dünyaya kucak açmak ve rüya gibi bir tatil yaşamak mümkün. İstanbul'a sadece 97 km uzaklıkta bulunan Ağva, huzur içinde bir tatil için ideal fırsatlar sunuyor.

Ağva otel açısından da zengin bir belde. Ayrıca, Ağva otel ve motelleri kendine özgü mimarileri ile hemen dikkat çekiyor. Ağva 'da bir otel arıyorsanız çoğunu Göksu Nehri kıyısında bulabilirsiniz. Ağva Göksu Nehri kıyısı haricinde Ağva merkezinde ve Ağva sahili kenarında tesislerde bulunmaktadır.

2 yorum:

Merhaba Ali Bey;

Uzun zamandır sizi takip edemiyorum. Ayrıca Blog da kapalı mümkün olduğunca ulaşmaya çalışıyorum. Bir ara Ağva'ya gitme hevesim başlamıştı hatta oradaki tesisleri araştırmıştım ama şimdilerde rafa kaldırdım. Olsun beklemeye almak hiç gitmeyeceğim anlamına gelmez.

Sevgiler.


evet sanırım şuaralar kimse blog ile pek ilgilenemiyor bende dahil buna fırsat olmuyor desek sanırım daha doğru olur buarada umarım ağvaya en yakın zamanda giderseniz şimdi karadenizin gidilicek en güzel zamanı


Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye