Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

MOHİTO

Etiketler:

• İki çay kaşığı şeker
• Yarım limonun suyu (yeşil renkli misket limonu olursa daha iyi)
• Birkaç taze nane yaprağı
• Bir ölçek rom
• Soda

Yapılışı:
Nane yapraklarının yarısını ve şekeri bardağa koyun.
Kaşığın ucuyla nanenin suyu çıkıncaya kadar ezin.
Bardağa limon suyunu ilave edin, şekerli naneyle karıştırın.
Tepeleme kırık buzla doldurup romu ekleyin, karıştırma çubuğuyla karıştırın.
Son olarak bardağı sodayla tamamlayın ve kalan nane yapraklarıyla süsleyerek servis edin.
0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye