Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

Ara öğün maması

Etiketler: ,
  1. Yarım çay bardağı pirinç
  2. 4-5 adet kuru kayısı
  3. 1 su bardağı devam sütü veya pastörize süt
Tarifin Hazırlanışı
  1. Yarım çay bardağı pirinci üstünü çok az geçecek kadar suda haşlayın
  2. pirinç yumuşayıca, 4-5 adet kuru kayısıyı dilimleyip pirince ilave edin, oda biraz pişince 1 su bardağı kadar devam sütü yada pastörize süt hangisini kullanıcaksanız ,
  3. arzuya göre şeker ve vanilya koyup, blendırdan geçirin
  4. oğlum bu tarifi çok güzel yiyordu, kayısıda çok faydalı beta keraten açısından,hem doyurucu hem de besleyici
  5. deneyin isterseniz
0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye