Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

KARNABAHAR ÇORBASI

Etiketler:

MALZEMELER:

yarım karnıbahar
3 çorba k.un
1 çay b. krema
3 sap taze soğan
1 tutam dereotu
tuz
sıvıyağ
su

HAZIRLANIŞI:
Karnıbaharlar incecik doğranıp tencereye

alınır. Biraz sıvıyağ ile çevrilir. üzerine

taze soğanlar incecik doğranarakalınır.

Üzerine un ve krema konur. sıcak su

ilave edilerekpişmeye bırakılır. Tuzu kontrol

edilir. En son ince doğranmış dereotu ile

servis yapılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye