Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

TERBİYELİ HAVUÇ ÇORBASI

Etiketler:

TERBİYELİ HAVUÇ ÇORBASI:
4 havuç
2 çorba k. pirinç
1 çorba k. un
1 su b. süt
1 çorba k. tereyağı
etsuyu
2 yumurta sarısı
HAZIRLANIŞI:
Tencereye tereyağı konur.Eriyince rendelenmiş havuçlar ilave edilerek bir iki dakika sotelenir.
Üzerine etsuyu ilave edilip kaynamaya bırakılır. Diğer tarafta bir kasede süt,yumurta ve un çırpılır.
Kaynayan karışıma kesilmeden yavaş yayaş ilave edilir. Tuzu ayarlanıp servis yapılır. Çok pratik,
besleyici bir o kadar da lezzetli..

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye