Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

Tavuklu Sac Kavurma

Etiketler:
Malzemeler
4 adet tavuk göğüs eti
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 adet havuç
2 yemek kaşığı margarin
1 adet orta boy kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

Yemeğin Tarifi
Tavukları yıkayıp küçük küçük doğrayın. Sacın içine ya da bir teflon tavaya koyup margarin, rendelenmiş soğan, karabiber ve tuz ekleyin. Tavuk, suyunu bırakıp çekene kadar kavurun. İnce ince doğradığınız yeşil biber, kırmızı biber, kibrit çöpü şeklinde doğradığınız havucu ilave edin. 20 dakika karıştırarak kavurduktan sonra pide ekmekleriyle servis yapabilirsiniz.
0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye