Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

Fırında Et

Etiketler:
1 Kg kemikli kuzu eti
2 Su bardağı su
1 Tatlı kaşığı yoğurt
1 Tatlı kaşığı yumuşak margarin
1 Tatlı kaşığı salça
Tuz

Hazırlanışı
  • Eti iyice yıkayın ve büyük bir tencereye koyun.
  • 2 su bardağı suyu ve yeterince tuzu ekleyin.
  • Önce hızlı ateşte, kaynamaya başladığında kısık ateşte pişidrin.
  • Et yumuşadığında fırın fepsisine aktarın.
  • Üzerine yoğurt, yumuşak margarin ve salça karışımını sürün.
  • Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin.
  • Yanında pilavla birlikte servis yapın.
0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye