Yemek Tarifleri ve Gezi Rehberim
Gözüme çarpan tarifleri ve gezi notlarını paylaştığım not defterim

ÇİKOLATALI PASTA

Etiketler:

MODELLEME ÇİKOLATASI:
130 gr.kuvertür çikolata
2 çorba k.glikoz
HAZIRLANIŞI:
çikolatayı benmari usulü eritin ve glikozla karıştırıp

hamur haline getirin.buzdolabında sertleşene kadar

bekletin.


ÇİKOLATALI ŞEKER HAMURU
1 çorba k.toz jelatin
1 çorba k.su
2 çorba k.glikoz
250 gr. pudra şekeri
60 gr.bitter çikolata
2 çorba k.kakao
HAZIRLANIŞI:
Jelatini su ile birlikte kaynatalım.içine 1 tatlı k.

glikozu ekleyelim. bu karışım kaynaştıktan

sonra pudra şekerinin içine koyalım. erimiş

çikolata ve kakaoyu ilave edip hamur haline

gelena kadar yoğuralım. daha sonra merdane

ile açıp pastanın üstünü kaplayalım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pda Türkiye